Fonoteca de materials

La Fonoteca de Materials naix amb el propòsit d'oferir una recopilació sonora de la música tradicional valenciana acompanyada d'estudis i anàlisis. Els materials han sigut recopilats i gravats directament dels intèrprets naturals que han usat les mostres que interpreten, en accions determinades de treball o de festa o en celebracions puntuals del cicle de l'any dels nostres pobles.
No hi ha cap manipulació ni intervenció per a afegir o reelaborar elements sobre les interpretacions originals. Les deficiències en algunes gravacions, així com les limitacions en algun cas d'interpretació són conseqüència inevitable de tot treball de camp. Però ni les unes ni les altres superen l'interés del document sonor.
La recopilació sonora aporta a l'especialista, a l'aficionat o al simple curiós amb sensibilitat moltes més dades i elements dels que pot aportar la recopilació per mitjà de transcripcions musicals, per molt perfectes que siguen. Junt al seu valor com a arxiu sonor, la present obra té evidentment una intenció protectora i de conscienciació respecte de la importància i riquesa de les nostres tradicions.

Catàleg:
LP = disc de vinil a 33 rpm
MC = musicasete
CD = disc compacte

 

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.