Biblioteca de Música, Teatre i Dansa


La biblioteca de Música i Arts Escèniques romandrà tancada durant les vacacions escolars (del 24 de desembre al 6 de gener). Bones Festes.


Ofereix al públic més de 12.000 volums que arrepleguen el millor de l'edició nacional especialitzada dels últims 20 anys, així com una cuidada selecció de monografies estrangeres i una col·lecció important d'obres ja descatalogades que converteixen a aquesta Biblioteca en un referent obligat per al desenvolupament de la recerca en Música, Teatre i Dansa a la Comunitat Valenciana.


Així mateix, posa a la disposició del públic la consulta en sala de l'hemeroteca, el visionat dels enregistraments de teatre i dansa que integren la videoteca i l'audició de la creixent fonoteca del Centre.


Els usuaris del Centre poden gaudir, a través del tràmit del carnet de Biblioteca, del préstec domiciliari de la majoria dels volums de les col·leccions bibliogràfiques.


El Centre difon regularment informació sobre les noves incorporacions a les seues col·leccions, així com convocatòries culturals i cursos d'especialització per a estudiants i professionals, a través de Facebook.


Els horaris d'atenció presencial en la biblioteca són: dilluns, dimarts i dimecres de 10,30 a 14 h.


Per a concertar una cita amb la biblioteca fora de l'horari regular pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic i el telèfon.


Una vegada disposes de la nostra targeta de lector, podràs arreplegar llibres en préstec i també retornar-los a través del mostrador de recepció tots els dies laborables, de dilluns a dijous, de 8 a 19 h, sense interrupció, i els divendres, de 8 a 15 h.


Per a accedir al nostre préstec en horari ampliat, crida'ns, escriu-nos o realitza una reserva a través dels nostres catàlegs en línia.


Contacte:

CulturArts.

Plaça Viriato s/n. 1er. pis

46601. Valencia

Tel. 961 20 65 38. 961 20 65 00

biblioteca_culturarts@gva.es

medina_fer@gva.es


 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.