CulturArts Música

Generalitat Valenciana

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana asiste al simposium ‘Women and conducting’

There are no translations available.

ndiceberklleeHoy, jueves 16 de febrero la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana participará en el Simposium ‘Womern and condicting' que se celebrará en la Berklee College of Musica Valencia.

La JOGV participará en el Taller de dirección que contará con las intervenciones de las directoras Yi-Chen Lin y Alice Farnham y de su director asistente José Vicente Leal Mora.

Entre los asistentes a este simposium destaca la presencia de: Plácido Domingo, Alice Farnham de la Royal Philharmonic Society, Vanessa Garde (Berklee College of Music's campus Valencia), Yi-Chen Lin (Directora, violinista y pianista), Nan Schwartz (compositora), Miriam González (abogada fundadora de Chair of Inspiring Girls International), Luana Chailly (directora de producción del Palau de les Arts Reina Sofía), y Liz Teutsch (profesora de la Berklee Valencia)

En este simposium se hará una breve historia de la presencia de las mujeres en las Bandas Sinfónicas Valencianas y se planteará la cuestión se ¿qué está impidiendo que las mujeres desarrollen una carrera en la dirección de bandas y orquestas? Los asistentes compartirán sus experiencias, identificarán los desafíos clave y ofrecerán estrategias para capacitar a las futuras generaciones con el objetivo de cerrar la actual brecha de género.

 

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana estarà present en el simposium "Women and conducting"

There are no translations available.

safe_imageweb.phpLa Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana estarà present en el simposium "Women and conducting" que se celebrarà a la Berklee College of Music Valencia el dia 16 de febrer.
La JOGV participarà en el Taller de direcció que comptarà amb les intervencions de les directores Yi-Chen Lin i Alice Farnham, i del director assistent titular de la Jove  orquestra, José Vicente Leal Mora.

Més informació i inscripció a: https://valencia.berklee.edu/women-and-conducting/

Entre els assistent estaran: Plácido Domingo, Alice Farnham de la Royal Philharmonic Society, Vanessa Garde (Berklee College of Music's campus Valencia), Yi-Chen Lin (Directora, violinista i pianista), Nan Schwartz (compositora), Miriam González (advocada fundadora de Chair of Inspiring Girls International), Luana Chailly (directora de producció del Palau de les Arts Reina Sofía), i Liz Teutsch (professora de la Berklee Valencia)

Llegiu-ne més...
 

I Concurs Bankia d'Orquestres de la Comunitat Valenciana

folleto-concurso-orquestaswI Concurs Bankia d'Orquestres de la Comunitat Valenciana
11 i 12 de febrer 2017
Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia Entrada Gratuïta - Aforament limitat

Repartiment de Localitas en les Taquilles del Palau de les Arts Reina Sofía:

Des del dilluns 6 de febrer fins a completar l'aforament.

Màxim 4 localitats per persona.

 

Horari de Taquilles:

Dilluns, dimecres i divendres de 10.00 h a 14.30 h

Dimarts i dijous de 10.00 h a 19.00 h.

 

Dissabte 11 i diumenge 12 de febrer des d'1 hora abans de l'esdeveniment per al repartiment d'entrades d'acord amb la disponibilitat de localitats lliures en eixe moment per a la sessió corresponent.

 

Llegiu-ne més...
 

AUDICIONS DE SELECCIÓ PER A LA JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (JOGVA) – ANY 2017

La JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (J.O.G.V.a.), dependente de la Direcció adjunta de música i cultura popular valenciana, realitza la presente convocatòria d'Audicions de Selecció per a cubrir las vacants de la JOGVA en las sigüents especialitats instrumentals:

Trompa: 3 places

Trompeta: 3 places

Trombó: 3 places

Violí: 21 places

Viola: 4 places

Violoncel: 5 places

Contrabaix: 4 places


El termini d'inscripció finaltiza el 8 de febrer de 2017

 

Descarregar les bases de la convocatòria

 

formulario_inscripcin.pdf  (guardar l'arxiu a l'ordinador i executar des del disc dur)

 

Pere Vicalet ha sigut guardonat amb el premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana (apartat Cultura), atorgat pel diari Levante-EMV i per Bankia

Pere Vicalet, compositor, director, artista digital i catedràtic de Tecnologia Musical en el Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo, va ser guardonat amb el premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana (apartat Cultura), atorgat pel diari Levante-EMV i per Bankia. Pere rep un premi de 6.000 euros i el trofeu acreditatiu.

Pedro Vicente Caselles Mulet - Pere Vicalet - s'ha format a València i Budapest. Va estudiar inicialment Trombó i Piano en el Conservatori de Dénia. Posteriorment, després de començar Enginyeria Industrial, va estudiar Magisteri Musical en la Universitat de València i Composició (obtenint Premi Final de Carrera), Direcció d'Orquestra i Direcció de Cor en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. A més, també va estudiar Direcció de Banda.

En els últims mesos ha intervingut en importants produccions com l'estrena de l'òpera amb electrònica La Mare dels Peixos com a director en el Palau dels Arts Reina Sofia, en la qual ha col·laborat Culturarts, la innovadora producció amb la Banda Simfònica de Reus per a Banda i Dj-Artista Digital Solista, i l'adreça com a director convidat de la CIM l'Harmònica de Bunyol, considerada una de les millors agrupacions del territori valencià, on va estrenar la seua obra L'arbre blanc.

 

La Jove Orquestra de la Generalitat rendeix homenatge al mestre Galduf amb un programa dedicat a Mahler

There are no translations available.

gadufLa Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) celebrarà proper dimecres 4 de gener un concert homenatge al mestre Galduf que tindrà lloc al Palau de les Arts, on aquesta formació actua per primera vegada, i amb el qual es tanca la Trobada d'hivern de l'agrupació musical.

La JOGV oferirà el concert com a homenatge a la tasca desenvolupada pel mestre Galduf, tant al capdavant de la Jove Orquestra com al llarg de tota la seua trajectòria professional i de la seua tasca pedagògica que ha marcat diverses generacions de músics valencians. Al concert participarà una plantilla de noranta músics, tant els actuals components com antics membres de la JOGV, invitats per a l'ocasió, que han volgut estar presents.

Amb aquest concert, el mestre Manuel Galduf tancarà la seua trajectòria com a director musical i pedagògic de la Jove Orquestra de la Generalitat des de la seua fundació el 1999. Després d'una tasca de tants anys, aquest homenatge vol ser una mostra de la gratitud i el reconeixement del món musical valencià a la seua llarga trajectòria professional.

Llegiu-ne més...
 

RESOLUCIÓ de 22 de desembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió d'ajudes a la producció i edició discogràfica per a l'any 2016. [2016/10473]

dsc05202webRESOLUCIÓ de 22 de desembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió d'ajudes a la producció i edició discogràfica per a l'any 2016. [2016/10473]

 

Descarregar la resolució completa

 

RESOLUCIÓ de 27 de desembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió de subvencions per al foment d’activitats musicals

ensems-orquesta-2jpgRESOLUCIÓ de 27 de desembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió de subvencions per al foment d'activitats musicals tals com l'organització de festivals, cursos de perfeccionament musical, concursos, projectes musicals de caràcter singular, gires i projectes de producció musical, durant els mesos de gener a desembre de 2016. [2016/10570]

 

Descarregar la resolució completa

 

RESOLUCIÓ de 21 de desembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió de subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, durant l’exercici de 2016. [2016/10449]

drumming1RESOLUCIÓ de 21 de desembre de 2016, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió de subvencions destinades a l'adquisició i reposició d'instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, durant l'exercici de 2016. [2016/10449]

 

Descarregar la resolució completa

 

RESOLUCIÓ de 15 de desembre de 2016, del president de Culturarts Generalitat, per a la concessió de beques per al perfeccionament de joves músics

bequesRESOLUCIÓ de 15 de desembre de 2016, del president de Culturarts Generalitat, per a la concessió de beques per al perfeccionament de joves músics de fins a un mes de durada durant l'any 2016 i de fins a un any de durada durant el curs acadèmic 2016-2017. [2016/10126]

 

Descarregar la resolució completa

 

L'Institut Valencià de Cultura, Bankia i la FSMCV presenten al jurat i les orquestres per al ‘Concurs Bankia d'Orquestres de la Comunitat Valenciana'

ndiceEl concurs se celebrarà els dies 11 i 12 de febrer en l'Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de València
En la categoria ‘Martín i Soler' s'han inscrit dos orquestres i en la ‘Salvador Giner' nou.

València, Finalitzat el termini per a inscriure's com a participant en la primera edició del ‘Concurs Bankia d'Orquestres de la Comunitat Valenciana', els seus organitzadors han donat a conéixer avui la composició del jurat del Concurs i a les Orquestres participants.

El ‘Concurs Bankia d'Orquestres de la Comunitat Valenciana' està organitzat per la Direcció adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana en col·laboració amb la FSMCV i el patrocini de Bankia.

Llegiu-ne més...
 
Més articles...


Pàgina 1 de 6

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.