Relación de solicitudes presentadas y proyectos de adquisición de instrumentos presentadas a efectos informativos.

There are no translations available.

_mg_5951Per resolució de 9 de març de 2017, del president de CulturArts Generalitat es van convocar subvencions destinades a l'adquisició i reposició d'instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, per a l'exercici de 2017 (DOGV núm. 8005, de 22-03-2017).
Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds el passat de 21 d'abril, una vegada aperturats tots els expedients en número de 186, i iniciats els treballs de la Comissió Tècnica de Valoració, atesa la novetat de l'obligació de presentació electrònica, de conformitat amb allò disposat a l'article 14 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la possibilitat de presentació física, de manera extraordinària en 2017, per les dificultats detectades amb la utilització de la firma electrònica, es fa pública la relació de sol, licituds presentades així com el projecte d'adquisició d'instruments sol·llicitats, als sols efectes informatius i per tal de poder confirmar pels insteressats que efectivament les sol'licituds han tingut entrada en l'administració de CulturArts.

València, 20 de juliol de 2017
El director general de CuIturArts Generalitat
Abel Guarinos Viñoles

 

Descarregar el llistat complet

 

RESOLUCIÓ de 3 de juliol de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es concedeixen les beques per al perfeccionament de joves músics, durant el curs acadèmic 2017-2018

_l2w8118RESOLUCIÓ de 3 de juliol de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es concedeixen les beques per al perfeccionament de joves músics de fins a un mes de duració durant l'any 2017 i de fins a un any de duració durant el curs acadèmic 2017-2018. [2017/6087]

 

Descarregar la Resolució completa

 

Nou llistat d'alumnes seleccionats per als cursos de Direcció de Banda simfònica i curs d'Arranjaments i composició per a Banda simfònica de la Berklee College of Music-València.

logoberkleevciaNou llistat d'alumnes seleccionats per als cursos de Direcció de Banda simfònica i curs d'Arranjaments i composició per a Banda simfònica de la Berklee College of Music-València.

 

Descarregar el llistat d'alumnes actius i oients

 

 

 

Actes amb les qualificacions de les audicions per a atorgar les beques per al perfeccionament de joves músics 2017

bequesActes amb les qualificacions de les audicions per a atorgar les beques per al perfeccionament de joves músics, convocades per la RESOLUCIÓ de 12 d'abril de 2017, del president de CulturArts Generalitat per al curs acadèmic 2017-2018.

 

Descarrega un pdf amb el resultat de les audicions del dia 19-06-2017

 

Descarrega un pdf amb el resultat de les audicions del dia 20-06-2017

 

INFORMACIÓN SOBRE LA PARTICIPACIÓN, COMO MIEMBRO DE ALGUNA DE LAS AGRUPACIONES DE UNA SOCIEDAD MUSICAL FEDERADA EN LA FSMCV, EN LOS CURSOS DE BERKLEE COLLEGE OF MUSIC VALENCIA 2017

There are no translations available.

logoberkleevciaINFORMACIÓN SOBRE LA PARTICIPACIÓN, COMO MIEMBRO DE ALGUNA DE LAS AGRUPACIONES DE UNA SOCIEDAD MUSICAL FEDERADA EN LA FSMCV, EN LOS CURSOS DE BERKLEE COLLEGE OF MUSIC VALENCIA 2017
1.- Descripción
La Generalitat, a través de Culturarts Generalitat, suscribe un convenio anual de colaboración con la Delegación de la Fundación en España de Berklee College of Music, en Valencia, para la integración de las Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana en los cursos de la Berklee College of Music Valencia 2017.
De la oferta formativa de los cursos que se realicen, se reserva un número de plazas para los miembros de alguna de las agrupaciones de las sociedades musicales federadas en la FSMCV a fecha de la firma del convenio. Dichas plazas podrán ser como alumnos activos u oyentes.

Descargar información completa

 

Descargar instancia

 

Llegiu-ne més...
 

Extracte de la Resolució de 23 de maig de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen ajudes a la producció i edició discogràfica per a l’exercici 2017. [2017/4612]

dsc05202webExtracte de la Resolució de 23 de maig de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen ajudes a la producció i edició discogràfica per a l'exercici 2017. [2017/4612]

 

Descarregar la Resolució completa

 

RESOLUCIÓ de 12 d'abril de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen subvencions per al foment d'activitats musicals com ara l'organització de festivals, cursos de perfeccionament musical, concursos, projectes musicals de caràcter singular, gires i projectes de producció musical durant els mesos de gener a desembre de 2017

dsc05085-web

RESOLUCIÓ de 12 d'abril de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen subvencions per al foment d'activitats musicals com ara l'organització de festivals, cursos de perfeccionament musical, concursos, projectes musicals de caràcter singular, gires i projectes de producció musical durant els mesos de gener a desembre de 2017. [2017/3364]

 

Descarregar la informació completa del Dogv

 

RESOLUCIÓ de 12 d'abril de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen beques per al perfeccionament de joves músics, de fins a un mes de duració durant l'any 2017 i de fins a un any de duració, durant el curs acadèmic 2017-2018

bequesRESOLUCIÓ de 12 d'abril de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per la qual es convoquen beques per al perfeccionament de joves músics, de fins a un mes de duració durant l'any 2017 i de fins a un any de duració, durant el curs acadèmic 2017-2018

 

Descarregar la informació completa del Dogv

 

Concert Jove Orquestra de la Generalitat al Teatre Principal de Castelló

There are no translations available.

Hui, 20 d'abril al Palau de la Música de València, a les 19,15 hores, concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

Sota la direcció de Beatriz Fernández-Aucejo la JOGV interpretarà obres de Berlioz, Falla, Franck i la compositora valenciana Amparo Edo.

Adriana Mayer, mezzosoprano solista.

 

jogv_1bea_fernandez_-_copiafotografa_adriana_mayer

 

X_ensems: el cicle educatiu del Festival Ensems a la cerca dels nous públics

xensemsAquesta 39ª edició d'Ensems dedicarà una especial atenció a la creació de nous públics a través de la participació d'intèrprets joves de música actual i la programació d'activitats participatives que implicaran a col·lectius educatius.
Dins del festival, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura, es desenvoluparà el cicle 'X_Ensems' on es presentaran activitats dissenyades per pedagogs i músics, dirigides tant a xiquets i xiquetes de primària i secundària com a universitaris, alumnes dels conservatoris professional i superior i públic familiar.
El cicle X-Ensems començarà amb la proposta La Màquina interestel·lar creada per Adolf Murillo, María Elena Riaño i Noemy Berbel es tracta "d'una experiència artística contemporània participativa que implica l'alumnat de Primària i Secundària i que té com a eix principal una orquestra de dispositius mòbils gestionada pel sistema Soundcool ", el dia 8 d'abril al Palau de les Arts.

 

Llegiu-ne més...
 

La FSMCV, en col·laboració amb el IVC i Bankia, presenten la primera edició dels ‘Premis Bankia al talent musical’

drumming1Els guardons s'emmarquen dins de la campanya ‘Bankia escolta València' que Bankia desenvolupa al costat del Institut Valencià de Cultura i la FSMCV.
Les candidatures podran presentar-se des de demà divendres fins al 19 de maig i la dotació econòmica de cadascun dels cinc premis serà de 20.000 euros

València.- La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), en col·laboració amb el Institut Valencià de Cultura i Bankia, han presentat aquest dijous la primera edició dels ‘Premis Bankia al talent musical'.
L'objectiu d'aquests premis és recolzar el desenvolupament de la societat valenciana a través del reconeixement de les persones i entitats que estan desenvolupant projectes d'excel·lència de referència nacional i internacional en els diferents àmbits de la música.
En l'acte, que ha tingut lloc en la seu del Institut Valencià de Cultura de la Plaza Viriato, han participat Abel Guarinos, director general del Institut Valencià de Cultura; Pedro Rodríguez, president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV); i Francisco Muñoz Balaguer, director de Banca Privada de Bankia a la Comunitat Valenciana.
La convocatòria té cinc categories: ‘Premi al músic valencià', ‘Premi a la Formació Musical Valenciana de caràcter professional', ‘Premi a l'investigador valencià', ‘Premi al projecte educatiu Musical', i ‘Premi a l'activitat empresarial o emprenedora relacionada amb la música'.
La periodicitat d'aquests premis serà biennal, i l'import dels mateixos serà de 20.000 euros per categoria.
La presentació de les candidatures es podrà realitzar entre aquest divendres, 7 d'abril, i el pròxim 19 de maig i els guanyadors es donaran a conèixer en una gala de lliurament de premis que se celebrarà el 22 de juny en la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts.

Llegiu-ne més...
 
Més articles...


Pàgina 1 de 6

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.