La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana estarà present en el simposium "Women and conducting"

safe_imageweb.phpLa Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana estarà present en el simposium "Women and conducting" que se celebrarà a la Berklee College of Music Valencia el dia 16 de febrer.
La JOGV participarà en el Taller de direcció que comptarà amb les intervencions de les directores Yi-Chen Lin i Alice Farnham, i del director assistent titular de la Jove  orquestra, José Vicente Leal Mora.

Més informació i inscripció a: https://valencia.berklee.edu/women-and-conducting/

Entre els assistent estaran: Plácido Domingo, Alice Farnham de la Royal Philharmonic Society, Vanessa Garde (Berklee College of Music's campus Valencia), Yi-Chen Lin (Directora, violinista i pianista), Nan Schwartz (compositora), Miriam González (advocada fundadora de Chair of Inspiring Girls International), Luana Chailly (directora de producció del Palau de les Arts Reina Sofía), i Liz Teutsch (professora de la Berklee Valencia)

SYMPOSIUM
Location: Aula Magistral

11:00h - 14:00h

Welcome

Brief History of Women in Conducting in the Valencian Symphonic Bands

Meet the Speakers

Leading the Way to the Podium

What's stopping women from developing a career in conducting? Our panelists will share their experiences, identify key challenges and offer strategies to empower future generations with the aim of closing the current gender gap.
WORKSHOP
Location: Aula Magistral

16:00h - 18:00h

Conducting Workshop

Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

With conductors Yi-Chen Lin and Alice Farnham, and assistant conductor José Vicente Leal Mora.

 

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.