Rectificació obres obligades a interpretar en les audicions

Rectificació del llistat de les obres obligades per a interpretar en la segona fase de les audicions per a formar part de la Jove Orquestra de la Generalitat valenciana 2018.

 

Descargar el Anexo III con las obras

 

Convocatòria de proves d'admissió per a director assistent de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) – any 2018 –

banner_1024x1024webLa Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana(JOGV), dependent de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l'Institut Valencià de Cultura-Culturarts Generalitat, realitza la present convocatòria d'Audicions de Selecció per a seleccionar a un jove director per a ocupar la plaça de Director Assistent de la JOGV.


El termini de presentació finalitza el 28 de febrer de 2018. En les sol·licituds remeses per correu, s'entendrà per data límit la que figure en el segell corresponent a l'enviament.

 

 

Descarrega les bases de la convocatòria

 

Descarregar la instància i emplenar en Adobe acrobat reader

 

JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (JOGV) / AUDICIONS DE SELECCIÓ 2018

banner_1024x1024webJOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (JOGV)
AUDICIONS DE SELECCIÓ 2018
La JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT (J.O.G.V.), dependent de la Direcció Adjunta de Música i Cultura
Popular Valenciana de l'Institut Valencià de Cultura-Culturarts Generalitat, convoca proves de selecció per a
cobrir les places vacants en 2018 en les següents especialitats: flauta, fagot, tuba, arpa, percussió, violí, viola i violoncel.

Termini de presentació d'instàncies fins el 28 de febrer.

 

Instrument
Flauta 3
Fagot 3
Tuba 1
Arpa 1
Percussió 6
Violí 15
Viola 4
Violoncel 6

 

Descarrega les bases completes

 

Descarrega la instància emplenable i edita-la amb l'Adobe acrobat reader

 

 

 


 

Obert el termini de presentació de candidatures per a formar part del I Taller de Creació Sonora Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

There are no translations available.

ensems_18_06_16_04webObert el termini de presentació de candidatures per a formar part del I Taller de Creació Sonora Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana que se celebrarà a València els dies 14 i 15 d'abril dins de la programació de l'edició 2018 del Festival Ensems. Teniu fins el dia 28 de febrer per fer-nos arribar els vostres treballs. Gràcies per participar!


Abierto el plazo de presentación de candidaturas para formar parte del I Taller de Creación Sonora Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana que se celebrará en Valencia los días 14 y 15 de abril dentro de la programación de la edición 2018 del Festival Ensems. Tenéis hasta el día 28 de febrero para hacernos llegar vuestros trabajos. ¡Gracias por participar!

 

Descarregar les Bases de la convocatòria

 

Formulari d'inscripció

 


Pàgina 1 de 197

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.